25gthird Grade James Tes

Posted By admin On 24/08/21

Take a free GED test preview online, written by the creators of the official GED exam. Improve your knowledge of all four test subjects, completely free.

  • JAMES 3RD GRADE CLASS. Skip To Content. Login Dashboard. Calendar Inbox History Help Close. My Dashboard; JAMES 3RD GRADE CLASS; YEAR-2019/2020. Home; Pages; Skyward Student; BrainPOP Jr; EduTyping; Google Drive; Britannica School; Specialized Resources; Office 365; JAMES 3RD GRADE CLASS.
  • This website and its content is subject to our Terms and Conditions. Tes Global Ltd is registered in England (Company No 02017289) with its registered office at 26 Red Lion Square London WC1R 4HQ.
  • This quiz/worksheet combo will help check your understanding of the lesson on King James I of England and Scotland. Some of the details that you will be assessed on include religion during the.
  • Design your second grade classroom with your students in mind! Set up centers with teacher supplies like readers and storybooks, games, flash cards, and manipulatives. Decorate with curriculum bulletin board sets and charts to get the most out of your wall space. Your second graders will have so much fun while learning!

Greek Texts
ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Nestle 1904
ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Westcott and Hort 1881
ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Westcott and Hort / [NA27 and UBS4 variants]
ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: RP Byzantine Majority Text 2005
Ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους, καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Greek Orthodox Church
ὁμοίως δὲ καὶ Ραὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Tischendorf 8th Edition
ὁμοίως δέ καί Ῥαάβ ὁ πόρνη οὐ ἐκ ἔργον δικαιόω ὑποδέχομαι ὁ ἄγγελος καί ἕτερος ὁδός ἐκβάλλω

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Scrivener's Textus Receptus 1894
ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη, ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους, καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα;

ΙΑΚΩΒΟΥ 2:25 Greek NT: Stephanus Textus Receptus 1550
ὁμοίως δὲ καὶ Ῥαὰβ ἡ πόρνη οὐκ ἐξ ἔργων ἐδικαιώθη ὑποδεξαμένη τοὺς ἀγγέλους καὶ ἑτέρᾳ ὁδῷ ἐκβαλοῦσα

James 2:25 Greek Study Bible (Apostolic / Interlinear)
ὁμοίωςδὲκαὶΡαὰβπόρνηοὐκἐξἔργωνἐδικαιώθηὑποδεξαμένητοὺςἀγγέλουςκαὶἑτέρᾳὁδῷἐκβαλοῦσα;
KJV with Strong's

James 2:25 Hebrew Bible
וכן גם רחב הזונה הלא נצדקה במעשים באספה את המלאכים אל ביתה ותשלחם בדרך אחר׃

James 2:25 Aramaic NT: Peshitta
ܗܟܢܐ ܐܦ ܪܚܒ ܙܢܝܬܐ ܠܐ ܗܘܐ ܡܢ ܥܒܕܐ ܐܙܕܕܩܬ ܕܩܒܠܬ ܠܓܫܘܫܐ ܘܒܐܘܪܚܐ ܐܚܪܬܐ ܐܦܩܬ ܐܢܘܢ ܀

Parallel Verses
New American Standard Bible
In the same way, was not Rahab the harlot also justified by works when she received the messengers and sent them out by another way?
King James Bible
Likewise also was not Rahab the harlot justified by works, when she had received the messengers, and had sent them out another way?
25gthird grade james testingHolman Christian Standard Bible
And in the same way, wasn't Rahab the prostitute also justified by works when she received the messengers and sent them out by a different route?

was.

Rachab. the harlot.

justified.

when.

Links
James 2:25 • James 2:25 NIV • James 2:25 NLT • James 2:25 ESV • James 2:25 NASB • James 2:25 KJV • James 2:25 Bible Apps • James 2:25 Biblia Paralela • James 2:25 Chinese Bible • James 2:25 French Bible • James 2:25 German Bible • Bible Hub
25gthird grade james test

You’ve made it through Lessons 17 – 25! Congratulations! Try writing this Mini-Test before you move on to the Unit Test.

If you forget something, don’t worry! You can always go back and review what you have forgotten! Either way, good luck on the test!

This Mini-Test is also available in Русский, Español, Français and Português

(The answers are at the bottom of the page)

25gthird grade james test

1) Choose the incorrect usage of the connecting particle ~고:

25gthird Grade James Test

a) 저는 아름답고 밥을 먹었어요
b) 그녀는 예쁘고 키가 커요
c) 저는 이것을 하고 갈 거예요
d) 저는 그것을 좋아하고 이것을 싫어해요

2) Which of the following means “I want to drive that car?”

a) 저는 그 차를 원해요
b) 저는 운전하고 싶어요
c) 저는 그 차를 운전했어요
d) 저는 그 차를 운전하고 싶어요

3) Choose the incorrect sentence:

a) 저는 집에 가고 있어요
b) 저는 차를 운전하고 있어요
c) 저는 학교에 서고 있어요
d) 저는 밥을 먹고 있어요

Tes

4) Choose the incorrect sentence:

a) 저는 날씨를 추워졌어요
b) 날씨가 추워졌어요
c) 날씨가 더워지고 있어요
d) 저는 더운 날씨가 싫어요

5) Which is the biggest thing:

강아지는 고양이랑 쥐보다 더 커요

a) puppy/dog
b) mouse
c) cat
d) lion

6) What are you good at?:

수영을 못해
공부를 잘하지 않아
한국어를 잘해

a) speaking Korean
b) studying
c) swimming
d) nothing

7)Finish the conversation:

– 누구랑 먹었어?
– __________

a) 네, 먹었어
b) 점심을 먹었어
c) 엄마와 먹었어
d) 먹고 싶어

8) Which one does not fit with the rest? Chuck season 4 episode 24.

a) 뭐 했어?
b) 무엇을 했어
c) 어떤 것을 했어?
d) 왜 했어?

9) Choose the incorrect sentence:

a) 몇 돈이 있어요?
b) 몇 잔 마셨어요?
c) 여기에 얼마나 자주 와요?
d) 이 탁자는 얼마예요?

10) When will you eat dinner?

엄마가 온 후에 저는 저녁식사를 먹을 거예요

a) Before mom comes
b) After mom comes
c) I’m not going to eat
d) After mom eats

11) Choose the incorrect sentence:

a) 아무도 그렇게 해요
b) 아무도 그렇게 하지 않아요
c) 아무것도 안 먹었어요
d) 아무데도 가지 않았어요

Answers:

1) A
2) D
3) C
4) A
5) A
6) A
7) C
8) D
9) A
10) B
11) A

Test too hard? Try going back to what you learned in Lessons 17 – 25 to figure out what went wrong.

25gthird Grade James Test Prep

Or you can try our Unit 1 test which will test you on all the content taught in Unit 1.

25gthird Grade James Testing

I highly suggest you take the Unit 1 Test before you move on to Unit 2, but if you really want to move to Unit 2, you can go there directly by clicking here.
Or, want to head straight to our next lesson? Check out Lesson 26 in Unit 2.